Een goede voorbereiding voor het theorie-examen is noodzakelijk om te slagen. Wij bieden onze leerlingen de volgende leermiddelen aan om voor te bereiden voor het theorie-examen.

Itheorie voor Auto en Motor: € 40,-

Theorieboek Auto + 10 uur internetkaart: € 40,-

Theorieboek Motor + 10 uur internetkaart: € 40,-

Rijopleiding in Stappen: € 20,-

iTheorie

iTheorie is zo duidelijk en helder opgezet dat je wel moét slagen! Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding bestaat uit een leer-, een toets-, en eenexamengedeelte die je zonder tijdslimiet op je eigen computer in je eigen tempo kunt doorlopen.

Met iTheorie heb je:
– Digi-boek (25 CBR categorieën) incl. interactieve toetsen per hoofdstuk
– 35 theorie-examens
– 100 animatie lesfilms over gevaarherkenning
– meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure

Theorieboek Auto en Motor

Theorieboek Auto en Motor zijn up-to-date. Samengesteld volgens de 25 CBR examencategorieën en gebaseerd op de meest recente wijzigingen en richtlijnen. Dat betekent dat ook alle nieuwe examenonderdelen uitgebreid aan bod komen. Het boekenpakket is gecombineerd met een internet-examentraining van 10 uur. De werking van de online theorie-examens is gelijk aan de examens van het CBR.

Rijopleiding in Stappen

Dit theorieboek, is het ideale hulpmiddel tijdens je praktijklessen. De tijd dat autorijden enkel in de auto geleerd werd ligt ver achter ons. Door wetenschappelijk onderzoek weten we tegenwoordig dat leren autorijden veel sneller en beter gaat als je goed voorbereid bent.
In dit boek word je in 4 modules en 46 scripts wegwijs gemaakt in het verkeer. Alle belangrijke verkeersonderwerpen komen in dit boekje aan bod. Dit RIS praktijkbegeleidingsboek is de ideale voorbereiding op jouw praktijkles. Je hebt bij praktijklessen minder tijd nodig per script, waardoor je rijlessen veel efficiënter worden.